Wie ik ben

Werner Bos

Drankenambassadeur. Docent. Weten wat je drinkt. Proeverijen. Cursussen. Liquorist. Ik sta voor goede dranken en kwaliteit. Een proeverij van mij is altijd goed en leerzaam. En nog gezellig ook!

Ook proeven of leren?

Klik hier voor alle cursusdata en proeverijen.

Proef en leer!

Nadat ik er een jaar of 3 geleden achter kwam dat ik gepassioneerd was van sterke drank, heb ik niet stilgezeten en werk gemaakt om dat te delen met zoveel mogelijk mensen. Dat begon met kleine proeverijen voor vrienden, maar al snel werden de groepen groter en gaf ik proeverijen in opdracht van slijters door heel Nederland. Een proeverij geven is meer dan wat whisky bij elkaar zoeken en dan op internet wat stukjes lezen. Kennis is belangrijk, en daarom heb ik een aantal opleidingen gevolgd om beter te worden in wat ik doe. Het halen van mijn diploma als liquorist is daarbij een hoogtepunt. Maar zelfs dan ben je niet uitgeleerd, dus ik zal altijd bezig blijven om meer te leren, zodat ik constant nieuwe dingen blijf ontdekken. Van cocktails tot bier, van wijn tot eau-de-vie en alles wat er nog meer op mijn pad komt. Inmiddels werk ik samen met een aantal importeurs en sta ik op de verschillende whiskyfestivals voorlichtingen en proeverijen te geven.

Ik werk uitsluitend met producten van: