The board has been set…

…the pieces are moving. Op 27 juli van dit jaar stapte ik de kamer van koophandel uit met mijn eigen onderneming. Dat is 3 maanden geleden. Er zijn weinig periodes geweest in mijn leven waarin zoveel gebeurd is als de afgelopen 3 maanden. In deze tijd heb ik Werners Whisky als onderneming gestart en ben ik eindelijk klaar om met alles naar buiten te treden.

Wat heb ik dan allemaal gedaan? Let op! Want ik vertel het maar één keer.

Ik heb me ingeschreven bij de KVK, proeverijen gegeven voor vrienden en kennissen, een vormgever in de hand genomen, een vormgever laten gaan, een nieuwe vormgever in de hand genomen, een opleiding gestart, een zelfstudie gestart, 15 boeken over whisky aangeschaft, 5 gelezen, een whiskyweekend meegemaakt, veel nieuwe mensen ontmoet, drankgroothandels aangeschreven, me ingeschreven voor het Rabobank starterstraject, gebrainstormd, een website uit de grond gestampt met dank aan twebs, ik ben gaan bloggen, ik ben gaan netwerken, ik heb leren filmen met een greenscreen, en nu moet ik mijn eerste aangifte al doen.

Als je het opgebracht om het allemaal te lezen, dan zul je het wel met me eens zijn; dat is nogal wat in 3 maanden. En weet je wat het gekke is!? Ik krijg er alleen maar energie van! Het is ontzettend leuk om van niets iets te creëren.

Ik moet toegeven dat het best spannend is om naar buiten te treden, maar het dwingt me wel om er ten alle tijde scherp te zijn en er met Werners Whisky goed uit te zien. Kwaliteit staat voorop, ik ga niet voor half werk.

Ik ben er van overtuigd dat de tijdsinvestering die ik gedaan heb om mijn onderneming hier te krijgen zich uiteindelijk gaat uitbetalen. Letterlijk en figuurlijk. Ik ben klaar voor de wereld, ik zou zeggen: Slainthe mhath en kom maar op!

WernersWhiskylogo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *