Whiskyproeverij op locatie

Een whiskyproeverij op locatie. Voor elk bedrijf kan een proeverij een mooie aanvulling zijn op het programma. Of het nu tijdens een netwerkborrel is, een bedrijfsuitje, een evenement of een cursus om uw werknemers of uzelf meer kennis over sterke drank te geven, voor elk wens is een leuke variant op een proeverij te bedenken.

plan-whisky-proeverij-in

Whiskyproeverij op locatie

Want geen groep of situatie is immers hetzelfde. Wat wel altijd hetzelfde is, is dat de whisky die ik schenk en het verhaal wat ik vertel goed is. Een proeverij kan bestaan uit 6 verschillende glaasjes, netjes uitgestald op tafel, of een proeftafel waarop meerdere dranken uitgesteld staan; Ik heb ervaring met alle soorten proeverijen en alles soorten groepen. Ik neem voldoende glazen en materiaal mee om elke soort proeverij mogelijk te maken.

op locatie

Waarom een whiskyproeverij op locatie bij Werners Whisky?

Ik verzorg de volledige proeverij. Op voorhand hebben we overleg over de verschillende soorten whisky die je zou willen proeven tijdens de proeverij. Ik ben van alle markten thuis, dus of je nu Schotse malt whisky wilt proeven, Ierse whiskey, Amerikaanse whiskey, blended whisky, specifieke whisky merken of een combinatie van dat alles, ik heb kennis van alle soorten whisky. Ik werk graag met onbekendere en kleinere merken zodat je sneller verrast zult worden door een whiskymerk wat je nog niet eerder had geproefd. Zelfs andere dranken zijn geen probleem, of je nu ook graag eens een rum wilt proeven of juist een Armagnac of Calvados, ik ben van alle markten thuis. Laat je verrassen!

  • Uitsluitend voor de zakelijke markt
  • Proeverij op locatie, zonder gedoe
  • Inmiddels meer dan 300 proeverijen verzorgd
  • Ik schenk verrassende en goede whiskies en andere dranken
  • Een proeverij is altijd leerzaam en Leuk
  • Officieel erkend Liquorist
  • Samenwerking met Nederlands meest gespecialiseerde drankenimporteur

Whisky proeverij organiseren op locatie?

Wilt u een whiskyproeverij organiseren op locatie onder leiding van een enthousiaste kenner? Plan dan direct een afspraak in of neem vrijblijvend contact met me op.

Jouw naam (verplicht)

Jouw e-mail (verplicht)

Jouw telefoonnummer (verplicht)

Jouw bericht
Vul hier de aantal personen en eventueel een voorkeursdatum in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *