Whiskyproeverij Utrecht

whisky proeven

Een whisky proeverij in Utrecht? Geen enkel probleem! Of u nu op zoek bent naar het verschil tussen Schotse whisky en Ierse whisky, of u wilt weten wat überhaupt écht goede whisky is? In ieder geval bent u bij mij aan het juiste adres voor een whiskyworkshop in Utrecht. Om echt te leren over whisky en hoe je whisky moet proeven, is het goed om de proeverij laten verzorgen door een professional. Tijdens een whiskyworkshop laat ik u ervaren waar de verschillende smaken vandaan komen, en welke whisky merken en welke whisky stijlen bij u passen.

plan-whisky-proeverij-in

Een whisky workshop in Utrecht

Een whiskyproeverij of workshop is een hele leuke manier om uw bedrijfsuitje of netwerkborrel mee aan te kleden. Een proeverij of workshop is volledig flexibel in te vullen, dus elke locatie is geschikt. Een zittende proeverij of een goed gevulde proeftafel met verschillende whiskies en andere dranken. Volledig naar uw wens en elke groepsgrootte in te vullen.

Waarom een whiskyproeverij bij Werners whisky?

whiskyproeverij Utrecht

Een goede whiskyproeverij is meer dan 6 verschillende whiskies bij elkaar zoeken en dan op wikipedia het verhaal er bij oplezen. In de afgelopen jaren heb ik meer dan 200 proeverijen verzorgd. Ervaring dus. Omdat ik docent Engels ben geweest op verschillende scholen, weet ik hoe ik een verhaal leuk en leerzaam over kan brengen. Ik kom bij je thuis of in je favoriete stamkroeg. Een groep van 8, of een groep van 80, het is geen enkel probleem. In overleg stemmen de proeverij af die jij wilt. Ik werk graag met kleinere en onafhankelijke whisky merken. Een proeverij zal dus altijd verrassend en anders zijn. Ik werk voor een van de grootste specialisten in gedestilleerd in Nederland, dus ik heb een groot portfolio aan kwaliteitsdranken tot mijn beschikking.

Whiskyproeverij organiseren in Utrecht?

Wilt u een whiskyproeverij organiseren in Utrecht onder leiding van een professioneel kenner? Geen probleem! Plan dan direct je afspraak in of neem vrijblijvend contact met me op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *