Whiskyproeverij aan huis

whiskyproeverij

Als je een whiskyproeverij aan huis wilt organiseren, en je wilt dat dat goed gebeurt, dan ben je bij mij aan het juiste adres. Een goed verzorgde whisky proeverij, leuk en gezellig. Snel en gemakkelijk geregeld.

plan-whisky-proeverij-in

Whiskyproeverij aan huis

Want je hebt ook helemaal gelijk. Het is toch het aller prettigst als je in het comfort en gemak van je eigen huis een whiskyproeverij kunt organiseren voor je vrienden? Of je nu een vrijgezellenfeest organiseert of je vader wilt verrassen met een leuke whiskyproeverij. Het is het prettigst als je dat lekker thuis kunt doen. Zonder gedoe. Ik neem voldoende en de juiste whiskyglazen mee. Ook zorg ik voor wat lekkere hapjes voor bij de whisky. Het enige waar jij voor hoeft te zorgen is de locatie.

whiskyproeverij

Waarom een whiskyproeverij aan huis bij Werners Whisky?

Ik verzorg de volledige proeverij. Van te voren hebben we overleg over de verschillende soorten whisky die je zou willen proeven in de proeverij. Ik ben van alle markten thuis, dus of je nu Schotse malt whisky wilt proeven, Ierse whiskey, Amerikaanse whiskey, blended whisky, specifieke whisky merken of een combinatie van dat alles, ik heb kennis van alle soorten whisky. Ik werk graag met onbekendere en kleinere merken zodat je sneller verrast zult worden door een whiskymerk wat je nog niet eerder had geproefd.

  • Proeverij bij jou aan huis, zonder gedoe
  • Inmiddels meer dan 200 proeverijen verzorgd
  • Ik schenk verrassende en goede whiskies
  • Een proeverij is altijd leerzaam en Leuk
  • Officieel erkend Liquorist

Whisky proeverij organiseren aan huis?

Wil je een whiskyproeverij organiseren aan huis onder leiding van een echte enthousiaste kenner? Plan dan direct een afspraak in of neem vrijblijvend contact met me op.

Jouw naam (verplicht)

Jouw e-mail (verplicht)

Jouw telefoonnummer (verplicht)

Jouw bericht
Vul hier de aantal personen en eventueel een voorkeursdatum in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *