Whisky Proeverij Friesland

whisky proeverij friesland

whisky glas

Als je een whiskyproeverij in Friesland wilt organiseren, dan ben je op de juiste plaats aangekomen. Of je nu serieus whisky wilt leren proeven, of wanneer je geïnteresseerd bent in het verschil tussen Schotse malt whisky en blended whisky, of wanneer je gewoon een gezellige avond wilt organiseren voor je vrijgezellenfeest in Friesland, bij Werners Whisky zit je goed.

plan-whisky-proeverij-in

Whiskyproeverij op locatie in Friesland

Friesland is mijn eigen achterland. Ik kom er vandaan en ik mag er nog steeds graag komen. Daarom organiseer ik graag een whiskyproeverij aan huis, in t plaatselijke dorpshuis of in je favoriete kroeg. Ik neem altijd genoeg verschillende whisky merken en whisky glazen mee. Je hoeft alleen maar te zorgen voor een locatie, ik regel de rest. Wat zeg nou zelf, t is toch het lekkerst als je samen met je vrienden in je eigen tuin kunt whisky proeven. Ik regel de proeverij van a tot z. Of je nu een ervaren whiskyenthousiasteling bent of een beginnende whiskydrinker, ik zal zorgen voor een verrassende en gevarieerde proeverij.

Waarom een whisky proeverij bij Werners Whisky?

Ik kan je tijdens een proeverij leren hoe je whisky moet proeven. Ik zorg voor een paar lekkere hapjes bij de whisky en maak gebruik van veel verschillende whisky merken. Daarom is een proeverij nooit hetzelfde. Ik kan je leren whisky proeven op een leuke en toegankelijke manier. De afgelopen jaren ben ik betrokken geweest in de organisatie van het Leeuwarder Whisky Evenement. Daar zul je me dan ook elk jaar tegenkomen.

  • Proeverij bij jou aan huis in Friesland
  • Meer dan 200 proeverijen verzorgd
  • Verrassende en goede whiskies
  • Leerzaam en Leuk
  • Officieel erkend Liquorist

Whisky proeverij organiseren in Friesland?

Wil je een whiskyproeverij organiseren in Friesland onder leiding van een enthousiaste kenner? Plan dan direct een afspraak in of neem vrijblijvend contact met me op.

Jouw naam (verplicht)

Jouw e-mail (verplicht)

Jouw telefoonnummer (verplicht)

Jouw bericht
Vul hier de aantal personen en eventueel een voorkeursdatum in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *