Whisky proeverij Amsterdam

Whiskyproeverij Amsterdam

Whiskyproeverij Amsterdam

Wanneer je een whiskyproeverij in Amsterdam wilt organiseren, dan ben je bij mij op het juiste adres. Of je nu echt whisky wilt leren proeven, of wanneer je geïnteresseerd bent in het verschil tussen verschillende whiskysoorten, of wanneer je gewoon een gezellige proeverij wilt organiseren voor je vrienden in Amsterdam, bij Werners Whisky zit je goed.

plan-whisky-proeverij-in

Whiskyproeverij op locatie in Amsterdam

Omdat het niet altijd handig is om een locatie buitenshuis te regelen, organiseer ik graag een whiskyproeverij aan huis. Of misschien heb je wel een mooi pelkje aan de stamtafel van je favoriete café wat je mag gebruiken, als er plaats is, kan ik voor jullie een gezellige proeverij organiseren. Ik neem altijd genoeg verschillende whisky merken en whisky glazen mee. Je hoeft alleen maar te zorgen voor een locatie, ik regel de gehele proeverij. Wat zeg nou zelf, t is toch het lekkerst als je samen met je vrienden in je eigen vertrouwde omgeving kunt whisky proeven. Ik regel de proeverij van a tot z. Of je nu een ervaren whiskyenthousiasteling bent of een beginnende whiskydrinker, ik zal zorgen voor een verrassende en gevarieerde proeverij.

Waarom een whisky proeverij bij Werners Whisky?

Ik kan je tijdens een proeverij leren hoe je whisky moet proeven. Ik zorg voor een paar lekkere hapjes bij de whisky en maak gebruik van veel verschillende whisky merken. Ik vind het leuk om met goede en kleinere merken te werken zodat er gegarandeerd whisky bij zit die je nog nooit eerder hebt geproefd. Daarom is een proeverij nooit hetzelfde. Ik kan je leren whisky proeven op een leuke en toegankelijke manier.

“Ook voor de (nog) niet whisky liefhebber is het een aanrader en een heerlijk avondje weg.” – Egwin Robaard

  • Proeverij bij jou aan huis in Amsterdam
  • Al 3 jaar lang 2 proeverijen per week
  • Verrassende en kwaliteitswhiskies
  • Leerzaam en Leuk
  • Officieel erkend Liquorist

Whisky proeverij organiseren in Amsterdam?

Wil je een whiskyproeverij organiseren in Amsterdam onder leiding van een enthousiaste kenner? Plan dan nu een afspraak in of neem vrijblijvend contact met me op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *