Whisky kopen

whisky kopen

Whisky kopen…Je hebt het als whiskydrinker niet makkelijk als je met je zuurverdiende centen naar je lokale dranken speciaalzaak loopt. Het assortiment met whisky groeit, en jouw smaak ontwikkelt zich ook. Je hebt zin in iets nieuws, je bent op zoek naar nieuwe smaken. Het schap met blended whisky kent geen geheimen meer voor je. En nu? Er is zoveel keuze dat de kans op een miskoop best aanwezig is. En dat zou toch zonde zijn. De oplossing is een whiskyproeverij waarin je leert wat je smaak is en waar je naar moet zoeken als je naar de speciaalzaak gaat om whisky te kopen.

plan-whisky-proeverij-in

Whisky kopen zonder risico

Er zijn heel erg veel verschillende soorten whisky. Dat maakt whisky drinken ook erg leuk en lekker. Of je nu Schotse whisky, Ierse Whiskey, Amerikaanse whiskey, Blended whisky, Japanse whisky of iets anders drinkt, er is verschrikkelijk veel te krijgen. Tijdens de whisky proeverij leer je waar bepaalde smaken vandaan komen en waarom je iets wel of niet lekker vindt. Hoe heeft vatrijping invloed op de smaak? Waarom is rokerige whisky jouw ding? Waar komt die kleur vandaan en waarom is dat (niet) belangrijk? Heeft de leeftijd effect op de smaak van de whisky? Allemaal vragen die tijdens een whiskyproeverij beantwoord worden.

whisky kopen

Waarom een whisky proeverij bij Werners Whisky?

Als je een whiskyproeverij hebt gedaan bij Werners Whisky, weet je waar je op moet letten als je een gaat whisky kopen. Je hebt het beste startpunt om je ‘whiskyreis’ te beginnen of te vervolgen. En vergeet natuurlijk niet: Een whiskyproeverij is vooral erg gezellig! Ik werk ook graag met iets onbekendere en kleinere merken, zo zul je altijd verrast worden.

  • Proeverij bij jou aan huis of op locatie
  • Inmiddels meer dan 200 proeverijen verzorgd
  • Verrassende en goede whiskies
  • Leerzaam en Leuk
  • Leer goede whisky kopen

Whisky proeverij organiseren?

Wil je leren hoe je beter whisky kunt kopen? En wil je dus een whiskyproeverij organiseren onder leiding van een enthousiaste kenner? Plan dan direct een afspraak in of neem vrijblijvend contact met me op.

Jouw naam (verplicht)

Jouw e-mail (verplicht)

Jouw telefoonnummer (verplicht)

Jouw bericht
Vul hier de aantal personen en eventueel een voorkeursdatum in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *