Whisky Evenement

whisky evenement

Je organiseert een bedrijfsuitje, of je wilt een netwerkavond verrijken met iets bijzonders, misschien wil je wel een tafel met bijzondere whisky of drank op je bruiloft. Een incentive om uw werknemers in het zonnetje te zetten… Een leuke proeftafel of proeverij past overal.


 

Whisky op uw evenement

 • Volledig aangepast op uw wensen
 • Verzorgde presentatie
 • Inclusief glaswerk
 • Vaste prijs

Organiseert u een evenement of incentive ? Bent u op zoek naar een flexibele proeverij om uw evenement of incentive een extra dimensie te geven? Whisky en andere kwaliteitsdranken passen erg goed binnen elk soort evenement. Ik verzorg het van een kleine tafel met 4 soorten whisky, tot een volledig uitgeruste proeftafel met meerdere soorten gedestilleerd, hapjes en thema’s.

plan-whisky-proeverij-in

Proeverij op maat

Geen evenement of incentive is hetzelfde. Omdat smaken verschillen, helemaal in whisky en sterke drank, vinden we in overleg altijd de juiste vorm die past bij uw evenement.

 • Proeftafel

  Een ingerichte proeftafel inclusief glaswerk. Van 2 whiskies, tot een volledig assortiment met o.a. Grappa, Jenever, Rum en zelfs bijzondere bieren.

 • Centrale proeverij

  Een proeverij voor al uw deelnemers tegelijk. Een mooie manier om een grote groep in een keer te laten genieten van kwaliteitsproducten.

 • Gespreide Proeverij

  Een proeverij in verschillende rondes of sessies om in te passen in een workshopcarroussel.

 • Iets anders?

  Misschien heeft u zelf een idee of een bijzondere locatie waar andere dingen mogelijk zijn. Ik denk graag met u mee en ik laat me graag uitdagen.

Whiskyproeverij organiseren op uw evenement?

Wilt u een whiskyproeverij organiseren op uw evenement onder leiding van een professioneel kenner? Geen probleem! Plan dan direct uw afspraak in of neem vrijblijvend contact met me op.

Jouw naam (verplicht)

Jouw e-mail (verplicht)

Jouw telefoonnummer (verplicht)

Jouw bericht
Vul hier de aantal personen en eventueel een voorkeursdatum in.