Whisky proeverij Zwolle

whisky proeverij zwolle

whisky proeven

Een whisky proeverij in Zwolle? Dat is makkelijk te regelen! Of je nu op zoek bent naar het verschil tussen blended whisky en single malt whisky, of je wilt weten wat nu écht goede whisky is? In ieder geval ben je hier op de juiste plaats aangekomen voor een whiskyproeverij in Zwolle. Een whiskyproeverij laten verzorgen door een professional is dé manier om te leren whisky proeven. Tijdens een whisky proeverij laat ik je ervaren hoe je whisky kunt proeven, en welke whisky merken bij jou passen.

plan-whisky-proeverij-in

Een proeverij op locatie in Zwolle

Het mooie is dat je voor een proeverij in Zwolle de deur niet eens uit hoeft! Ik kom namelijk met alle plezier bij je thuis om daar een proeverij geheel te verzorgen. Want wat is er nu lekkerder dan in het comfort van je eigen huiskamer, samen met je beste vrienden te leren hoe je moet proeven? Ik zorg voor alles, goede whisky, genoeg whisky glazen, iets lekkers te eten bij whisky en een goed verhaal.

Waarom een whiskyproeverij bij Werners whisky?

Een goede whiskyproeverij is meer dan 6 verschillende whiskies bij elkaar zoeken en dan op wikipedia het verhaal er bij oplezen. Ik heb inmiddels meer dan 150 proeverijen verzorgd. Ervaring dus. Omdat ik dagelijks nog steeds voor de klas sta, weet ik hoe ik een verhaal leuk en leerzaam over kan brengen. Ik kom bij je thuis of in je favoriete café. Een groep van 8, of een groep van 80, het kan allemaal. In overleg stemmen we samen jouw perfecte proeverij af. Ik werk graag met bijzondere whisky merken. Een proeverij zal dus altijd anders zijn.

Whiskyproeverij organiseren in Zwolle?

Wil je een whiskyproeverij organiseren in Zwolle onder leiding van een gediplomeerd kenner? Dat kan! Plan dan direct je afspraak in of neem vrijblijvend contact met me op.

Jouw naam (verplicht)

Jouw e-mail (verplicht)

Jouw telefoonnummer (verplicht)

Jouw bericht
Vul hier de aantal personen en eventueel een voorkeursdatum in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *